svYOUTH

Vill du inspirera unga till en karriär inom tech?

Vilka är vi!

svYOUTH är en särskild satsning inom Studieförbundet Vuxenskolan i Stockholm. Vi riktar oss till unga mellan 13-33 år och erbjuder kostnadsfria kurser inom tech. Kursernas ändamål är att utveckla deltagarnas intresse och kunskap inom programmering, webbutveckling, webbdesign, spel och animering. 

Studieförbundet Vuxenskolan (även förkortat SV) är en idéburen verksamhet som bygger på fritt och frivilligt deltagande. Vi vill inspirera människor till att utvecklas och lära sig nya saker. Hos oss är alla välkomna att delta i en demokratisk anda. Vi tror på att människor växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Studieförbundet vuxenskolan  är en ideell organisation utan något vinstsyfte och får stöd av staten.

Vill du bli vår nästa techinspiratör?

svYOUTH väcker ungas nyfikenhet, innovationskraft, utveckling och delaktighet. 

Vi söker dig som har kompetens inom techområdet och har intresse av att inspirera människor och tycker om att lära ut det du är bra på. Hos oss får du möjlighet att utveckla dina pedagogiska egenskaper, träffa människor och skapa nya nätverk. Vi ger dig även verktyg och metoder för att lyckas i ditt uppdrag. Hos oss blir din arbetsplats på Tjärhovsgatan 6 vid Medborgarplatsen.

Tycker du det vore kul att jobba extra som kursledare på vardag kvällar, helger eller lov? 
Isåfall vill vi gärna veta mer om dig. Skicka in din intresseanmälan via vårt formulär så hör vi av oss.

Samarbeten

Vill ni samarbeta med oss inom tech? Är ni en förening eller en organisation? Vi ser med ett stort intresse på att bygga nätverk och samarbeta, stötta din förening eller organisation med olika insatser. Hör av dig till oss och berätta mer om er!

Maila maria.bhardwaj@sv.se

Följ oss på instagram