svYOUTH

Bli kreativ med Canva!

Canva är som din egna kreativa lekplats på nätet där du kan skapa grafiska mästerverk på några minuter! Det är som att ha en magisk bag of tricks för design i din virtuella ficka.

Vill du piffa dina sociala medier, skapa coola logotyper på ett kick eller säga hejdå till tråkiga presentationer? Canva got you!  

Och guess what? Det är inte bara för proffs! Canva är en flexibel och tillgänglig plattform som underlättar grafisk design för både nybörjare och erfarna användare. Den erbjuder kraftfulla verktyg och en omfattande samling av färdiga mallar, bilder och designelement som gör det enkelt för användare att skapa professionellt utseende grafiskt material utan behov av avancerade designkunskaper. 

Denna kurs syftar till att bekanta deltagarna med Canva, en användarvänlig plattform för grafisk design som passar både nybörjare och de utan förkunskaper inom design. Kursen fokuserar på att utveckla grundläggande designfärdigheter och skapa övertygande visuellt innehåll för olika ändamål. 

Efter avslutad kurs kommer du att vara kapabel att skapa övertygande visuellt innehåll med hjälp av Canva och ha förståelse för grundläggande principer inom grafisk design. Kursen är lämplig för dig som vill snabbt komma igång med att producera professionellt utseende material för olika ändamål. 

Hur deltar man på kursen?

Du behöver ha tillgång till en dator och kunna koppla upp dig mot ett nätverk/wifi.

Kursadress:

Workshopen sker digitalt via ZOOM.

Kursavgift: Kostnadsfri om du är mellan 13-33 år.

Anmälan obligatorisk

Kurstider:

v.14 tisd 2/4 kl.10.00-13.00

Kursledare:

Andree Campos
Läs mer om Andree här

Följ oss på instagram